Hotels in België maken van uw reis een onvergetelijke ervaring

België is een land vol toeristische attracties, het hele jaar door spannende festivals en verbazingwekkende plaatsen om te bezoeken. Gelegen tussen Nederland en Frankrijk biedt het koninkrijk België een overvloed aan spannende activiteiten om van te genieten. Of het nu de architectonische wonderen, groene parken, schilderachtige en smalle geplaveide straatjes of zijn heerlijke gerechten zijn, België is zo’n opwindende stad. Een romantische rondvaart met uw partner in de grachten van Brugge, zonnebaden op de stranden van Oostende, een expeditie op diamantenjacht in de regio van Antwerpen museumhoppen in Brussel, relikwieën en lokale dingen bekijken op de markten van Luik. .. plezier in België, houdt nooit op. En aangezien elke stad in België uitstekend is aangesloten op het spoor, is het geen enkel probleem om je te verplaatsen.

België is vooral bekend om zijn chocolaatjes en biedt verrukkelijke soorten donkere chocolaatjes. Elk jaar produceert België ongeveer 180.000 ton chocolaatjes en exporteert het over de hele wereld. Elke keer dat je België bezoekt, zorg er dan voor dat je de beroemde Belgische chocolaatjes koopt voor je dierbaren thuis.

Of u België nu bezoekt voor een zakenreis of voor een vakantiereis, aan uw behoeften en wensen wordt goed voldaan door de Belgium Hotels. Hotels in Belgium biedt aangename diensten en voorzieningen en is een troef in het op hun gemak stellen van haar klanten.

Als er in België iets onvoorspelbaars is, dan is het het weer van de streek. Extreem grillig, het weer is over het algemeen vochtig en koud. De zomer is de ideale tijd om België te bezoeken, want de zon schijnt en het weer is warm. Maar wees voorbereid op de drukke weg en bussen, aangezien de maanden van mei tot september toeristische piekuren zijn. Het vinden van goedkope accommodatie kan een probleem zijn.

Wat te zien en te bezoeken in België

Ik ging naar de poort

Op de gigantische Menenpoort of Meensestraat (zoals hij ook wel wordt genoemd) staan ​​de namen van 54.896 militairen gegraveerd. Deze Poort is een herinnering aan de akelige slag om Ieper die menig onschuldig leven kostte en ook hun graven beroofde. De Meinpoort is een eerbetoon aan deze gemartelde soldaten.

Grote Markt

In het stadscentrum van Brussel ligt een stad genaamd de Grote Markt. Dit prachtige marktplein van de plaats neemt je mee op een virtuele tour naar de oude historische tijden van België. Bezaaid met prachtige schilderachtige huizen en imposante kolossale gebouwen is de Grote Markt een van de mooiste steden ter wereld.

Vijftigjarig jubileummuseum

Het Jubelparkmuseum toont artefacten en relikwieën van over de hele wereld en toont wonderen in de ware zin van het woord. De exposities variëren van onder andere antieke sieraden, vazen ​​en kunstcollecties. Dit museum geeft je een snelle blik op de geschiedenis van vele beschavingen.

Gravensteen

Het kasteel van Gravensteen is gelegen in het centrum van de stad Gent. Dit gotische fort, ook bekend als het Gravensteen, was ooit de woonplaats van de graven van Vlaanderen en dateert uit de 12e eeuw. Dit gebouw is een ontzagwekkend bouwwerk en is omgebouwd tot een museum dat tegenwoordig zwaarden en wapens tentoonstelt die werden gebruikt om de gijzelaars te vervolgen.

Heeft u een vraag?

Stuur ons een bericht voor vragen of nog beter, kom gezellig langs voor een kopje koffie.

Galerij